Fredag den 6. maj 2022 afholder vi Erhvervsmesse. Det foregår hos Tietgenfonden, Heerings Gaard på Christianshavn i konferencesalen. 

Erhvervsmessen byder på et spændende program, hvor vi sætter fokus på behovet for flere faglærte og kreative iværksættere i Danmark. Og ikke mindst behovet for at rekruttere flere elever til erhvervsskolerne med tilbud om talentudvikling.

Invitation til fokusgruppe for unge med Flemming Christensen. Vi har i mange år haft et tæt samarbejde med Flemming Christensen omkring træning på vores talentmoduler, og Flemming starter nu et initiativ for unge i alderen 14 til 30 år.

Akademiet for Talentfulde Unge Øst søger en struktureret programkoordinator med flair for IT og det store overblik til at understøtte og koordinere vores grundskoleprogrammer

Bæredygtig virksomhed, innovation og klimavenlig fremstilling kommer ikke af sig selv. Erhvervselever på hele Sjælland fra Hillerød til Lolland-Falster får nu enestående mulighed for at dygtiggøre sig gennem talentprogrammet Erhvervstalenter i innovation og entreprenørskab. Det er Akademiet for Talentfulde Unge Øst, der står bag Erhvervstalenter med støtte fra Nordea-fonden.

Over 400 talentfulde unge talenter fra 75 gymnasier fra hele Sjælland får nu stillet sulten efter ny viden. De har netop modtaget brev om, at de er optaget på ATU talentprogrammet. Den massive interesse fra eleverne glæder Akademiet for Talentfulde Unge Øst i en tid, hvor talenterne mere end nogensinde har brug for udfordringer – og hvor samfundet har brug for alle talenter til at løse fremtidens udfordringer.

Girls in Cyber er et forløb for dig som ønsker at lære mere om it-sikkerhed og hvordan man arbejder med det ude i virksomhederne.

Akademiet for Talentfulde Unge Øst søger en erfaren og dygtig økonomiansvarlig.

Både valget og indsættelsen af præsident Joe Biden som den 46. præsident i USA har fyldt godt i mediestrømmen. Men er Trump æraen forbi i amerikansk politik? Og hvad betyder det for Danmark og verden, at USA har fået en ny præsident? Dette var blandt de aktuelle temaer, da årets hovedtaler ved online diplomoverrækkelsen, adjunkt v. Københavns Universitet, Frederik Hjorth holdt et oplæg om netop amerikansk demokrati for de unge talenter ved diplomoverrækkelsen. Han sluttede sit oplæg med ordene – og en forudsigelse:

Topforsker og professor i infektionssygdomme Jens Lundgren giver unge talenter og samarbejdspartnere indblik i sit arbejde med patientforsøg og behandling af Covid-19.

Berlingske Tidende har i en artikelserie haft fokus på de højt begavede børn, der kan mangle udfordringer i folkeskolen, og dermed mistrives.

Sider

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk