Der findes talenter over hele landet, og de skal dyrkes. Men hvordan gør man det bedst muligt? Det spørgsmål søger vi svar på, når Akademiet for Talentfulde Unge sammen med Talent Camp slår dørene op til årets nationale Talentkonference torsdag den 7. september 2023 på Syddansk Universitet.

Fredag den 6. maj 2022 afholder vi Erhvervsmesse. Det foregår hos Tietgenfonden, Heerings Gaard på Christianshavn i konferencesalen. 

Erhvervsmessen byder på et spændende program, hvor vi sætter fokus på behovet for flere faglærte og kreative iværksættere i Danmark. Og ikke mindst behovet for at rekruttere flere elever til erhvervsskolerne med tilbud om talentudvikling.

Invitation til fokusgruppe for unge med Flemming Christensen. Vi har i mange år haft et tæt samarbejde med Flemming Christensen omkring træning på vores talentmoduler, og Flemming starter nu et initiativ for unge i alderen 14 til 30 år.

Akademiet for Talentfulde Unge Øst søger en struktureret programkoordinator med flair for IT og det store overblik til at understøtte og koordinere vores grundskoleprogrammer

Bæredygtig virksomhed, innovation og klimavenlig fremstilling kommer ikke af sig selv. Erhvervselever på hele Sjælland fra Hillerød til Lolland-Falster får nu enestående mulighed for at dygtiggøre sig gennem talentprogrammet Erhvervstalenter i innovation og entreprenørskab. Det er Akademiet for Talentfulde Unge Øst, der står bag Erhvervstalenter med støtte fra Nordea-fonden.

Over 400 talentfulde unge talenter fra 75 gymnasier fra hele Sjælland får nu stillet sulten efter ny viden. De har netop modtaget brev om, at de er optaget på ATU talentprogrammet. Den massive interesse fra eleverne glæder Akademiet for Talentfulde Unge Øst i en tid, hvor talenterne mere end nogensinde har brug for udfordringer – og hvor samfundet har brug for alle talenter til at løse fremtidens udfordringer.

Girls in Cyber er et forløb for dig som ønsker at lære mere om it-sikkerhed og hvordan man arbejder med det ude i virksomhederne.

Akademiet for Talentfulde Unge Øst søger en erfaren og dygtig økonomiansvarlig.

Både valget og indsættelsen af præsident Joe Biden som den 46. præsident i USA har fyldt godt i mediestrømmen. Men er Trump æraen forbi i amerikansk politik? Og hvad betyder det for Danmark og verden, at USA har fået en ny præsident? Dette var blandt de aktuelle temaer, da årets hovedtaler ved online diplomoverrækkelsen, adjunkt v. Københavns Universitet, Frederik Hjorth holdt et oplæg om netop amerikansk demokrati for de unge talenter ved diplomoverrækkelsen. Han sluttede sit oplæg med ordene – og en forudsigelse:

Topforsker og professor i infektionssygdomme Jens Lundgren giver unge talenter og samarbejdspartnere indblik i sit arbejde med patientforsøg og behandling af Covid-19.

Sider

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk