Girls in Cyber er et forløb for dig som ønsker at lære mere om it-sikkerhed og hvordan man arbejder med det ude i virksomhederne.

Akademiet for Talentfulde Unge Øst søger en erfaren og dygtig økonomiansvarlig.

Både valget og indsættelsen af præsident Joe Biden som den 46. præsident i USA har fyldt godt i mediestrømmen. Men er Trump æraen forbi i amerikansk politik? Og hvad betyder det for Danmark og verden, at USA har fået en ny præsident? Dette var blandt de aktuelle temaer, da årets hovedtaler ved online diplomoverrækkelsen, adjunkt v. Københavns Universitet, Frederik Hjorth holdt et oplæg om netop amerikansk demokrati for de unge talenter ved diplomoverrækkelsen. Han sluttede sit oplæg med ordene – og en forudsigelse:

Topforsker og professor i infektionssygdomme Jens Lundgren giver unge talenter og samarbejdspartnere indblik i sit arbejde med patientforsøg og behandling af Covid-19.

Berlingske Tidende har i en artikelserie haft fokus på de højt begavede børn, der kan mangle udfordringer i folkeskolen, og dermed mistrives.

Industriens Fond står bag en national indsats, der skal inspirere flere unge til en uddannelse og karriere inden for cybersikkerhed. Der er brug for alle talenter også på dette områder, lyder det fra Ellen Smidt-Nielsen, sekretariatschef hos Akademiet for Talentfulde Unge Øst, der glæder sig til samarbejdet.

Hvordan løser vi problemet med den globale opvarmning, sælger Danmark under sloganet ”Visit Denmark” og løser gåder med matematisk bevisførelse på højt niveau? Det er blot et udpluk af de meget aktuelle udfordringer, som et hold talentfulde elever i 8. og 9. klasse bliver stillet overfor, når de om kort tid mødes på talentprogrammet Junior Talent på Hillerød Tekniske Gymnasium i samarbejde med Akademiet for Talentfulde Unge Øst.

ATU Øst søger kompetent og erfaren projektleder til talentprogram i innovation og entreprenørskab på erhvervsskoler

ATU Øst søger søger et team af freelance studentermedhjælpere til at hjælpe os med at afvikle aktiviteter på vores talentprogrammer for unge i grundskolerne og ungdomsuddannelserne.

Vi søger 2 studentermedhjælpere til at løse en række praktiske, administrative opgaver på vores travle sekretariat og til at hjælpe os med at afvikle aktiviteter på vores talentprogrammer for unge i grundskolerne og ungdomsuddannelserne.

Sider

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk