Erhvervseleverne stod i kø for at skrive sig op til talentprogrammet Erhvervstalenter. Og hele 78 talentfulde erhvervselever er i 2020 blevet optaget på Erhvervstalenter. Det højeste antal nogensinde, lyder det fra Akademiet for Talentfulde Unge Øst, der glæder sig over den store opbakning og interesse for talentprogrammet.

Glasloftet forsvinder ikke af sig selv. Det budskab blev 400 unge talenter mindet om, da de den 29. januar 2020 modtog deres diplom som bevis for at have gennemført Akademiet for Talentfulde Unge Østs toårige talentprogram. Diplomoverrækkelsen fandt sted på Borupgaard Gymnasium i Ballerup.

Unge talenter fra 6. og 7. klasse gennemfører for første gang talentprogrammet Yngre Talenter. Diplomoverrækkelsen fandt sted den 23. januar 2020 på Nørre Gymnasium.

Optag af nye elever til Erhvervstalenter har deadline d. 24. februar 2020 med forventet opstart af programmet ultimo februar/primo marts 2020

Den verdenskendte talentforsker, professor Françoys Gagné fra Montreal var keynote speaker på ATUs netværkskonference på Gladsaxe Gymnasium, torsdag den 14. november 2019. Han deltog også i workshops med netværkets medlemmer og besøgte Niels Brocks internationale gymnasium, hvor han mødte de unge i talentprogrammet og gik i dialog med dem om, hvordan man udvikler sine medfødte evner til et egentligt talent.

I de kommende måneder lancerer Akademiet for Talentfulde Unge Øst en kampagne, der skal være med til at sætte fokus på de innovative og entreprenante talenter på erhvervsskolerne. Kampagnen har fokus på, hvordan de gode ideer og innovative produkter skabes i fællesskaber samtidig med, at den skal være med til at skabe synlighed om de mange dygtige talenter, som går på erhvervsskolerne.

Den verdenskendte talentforsker, professor Francoys Gagné, var keynote speaker på ATU Østs netværkskonference, hvor han gav sit bud på, hvordan vi bedst udvikler børn og unges potentiale.

Talentforsker Francoys Gagné: Talenter skal dyrkes!

Den verdenskendte talentforsker, professor Francoys Gagné, er lige nu i Danmark for at give sit bud på, hvordan vi bedst udvikler børn og unges potentiale: D. 14. november 2019 var han keynote speaker på ATU Østs netværkskonference på Gladsaxe Gymnasium. D. 13. november mødte han unge gymnasietalenter på Niels Brock og deltog i et interview på Statens Museum for Kunst, omgivet af talentfuld kunst i museets billedskole.

Talentfulde unge skaber politiske og teknologiske fremskridt i kamp for klimaet

Over 400 talentfulde unge valgte at bruge sommerferien på Akademiet for Talentfulde Unge Øst sommer camp – en uge, hvor viden og handling blev forenet i konkrete løsninger på de store klimamæssige udfordringer, som vi står overfor.

Talentfulde unge i kamp for klimaet

Talentfulde unge bruger sommerferien på at mobilisere andre unge i kampen for klimaet. Viden og handling forenes, når 400 talentfulde unge samles til dette års sommer camp på Akademiet for Talentfulde Unge Øst. Her drøfter de fælles tiltag mod klimaforandringer og miljøproblemer.

Sider

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk