Den verdenskendte talentforsker, professor Françoys Gagné fra Montreal var keynote speaker på ATUs netværkskonference på Gladsaxe Gymnasium, torsdag den 14. november 2019. Han deltog også i workshops med netværkets medlemmer og besøgte Niels Brocks internationale gymnasium, hvor han mødte de unge i talentprogrammet og gik i dialog med dem om, hvordan man udvikler sine medfødte evner til et egentligt talent.

I de kommende måneder lancerer Akademiet for Talentfulde Unge Øst en kampagne, der skal være med til at sætte fokus på de innovative og entreprenante talenter på erhvervsskolerne. Kampagnen har fokus på, hvordan de gode ideer og innovative produkter skabes i fællesskaber samtidig med, at den skal være med til at skabe synlighed om de mange dygtige talenter, som går på erhvervsskolerne.

Akademiet for Talentfulde Unge Øst søger erfaren kommunikationsansvarlig

Kunne du tænke dig at arbejde på et lille sekretariat i rivende udvikling, med mange bolde i luften og en høj grad af selvstændighed? Er du ambitiøs, kreativ og målrettet? Vil du være med til at udbrede kendskabet til Akademiet for Talentfulde Unge Østs programmer og sætte talentudvikling på dagsordenen?

Den verdenskendte talentforsker, professor Francoys Gagné, var keynote speaker på ATU Østs netværkskonference, hvor han gav sit bud på, hvordan vi bedst udvikler børn og unges potentiale.

Talentforsker Francoys Gagné: Talenter skal dyrkes!

Den verdenskendte talentforsker, professor Francoys Gagné, er lige nu i Danmark for at give sit bud på, hvordan vi bedst udvikler børn og unges potentiale: D. 14. november 2019 var han keynote speaker på ATU Østs netværkskonference på Gladsaxe Gymnasium. D. 13. november mødte han unge gymnasietalenter på Niels Brock og deltog i et interview på Statens Museum for Kunst, omgivet af talentfuld kunst i museets billedskole.

Talentfulde unge skaber politiske og teknologiske fremskridt i kamp for klimaet

Over 400 talentfulde unge valgte at bruge sommerferien på Akademiet for Talentfulde Unge Øst sommer camp – en uge, hvor viden og handling blev forenet i konkrete løsninger på de store klimamæssige udfordringer, som vi står overfor.

Talentfulde unge i kamp for klimaet

Talentfulde unge bruger sommerferien på at mobilisere andre unge i kampen for klimaet. Viden og handling forenes, når 400 talentfulde unge samles til dette års sommer camp på Akademiet for Talentfulde Unge Øst. Her drøfter de fælles tiltag mod klimaforandringer og miljøproblemer.

Invitation: Talentudvikling, der holder

Det er med stor fornøjelse, at vi kan invitere dig og dine kollegaer til en spændende dag om bæredygtig talentudvikling.

Talent dyrkes på erhvervsskolerne

Torsdag d. 21. marts startede 59 talentfulde erhvervsskoleelever på Akademiet for Talentfulde Unge Øst nye diplomprogram, Erhvervstalenter.

Kom til Åbent Akademi med årets topforskere

Akademiet for Talentfulde Unge Øst inviterer alle nysgerrige og forskningsinteresserede gymnasieelever til Åbent Akademi i samarbejde med Uddannelses- og Forskningsministeriet og Danmarks Frie Forskningsfond.

Sider

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk