Medlemmer

Bliv medlem. Og støt vores talentarbejde for de dygtigste børn og unge
Som medlem af ATU Øst er man med til at understøtte vores arbejde for at gøre talentudvikling af børn og unge til en integreret del af alle uddannelser og skabe rammerne for personlig og faglig udvikling. 

Dit medlemskab støtter talentudvikling, fællesskab og trivsel
Vores programmer er funderet i samfundsvidenskab, naturvidenskab og humaniora samt inden for personlig udvikling og samarbejdsfærdigheder. Det giver de unge et bredt fagligt fundament og understøtter udviklingen af det hele menneske. Hos ATU Øst udfordrer vi via vores programmer årligt ca. 2500 af landets dygtigste elever til at udnytte deres faglighed i skolen sammen med deres personlige kompetencer. Dette styrker både eleverne og deres klassekammerater. Forskning viser nemlig, at det faglige niveau stiger, når der gøres en særlig indsats for talenterne. Dette støtter dit medlemskab op om.

Medlemskabet koster 300 kr. årligt for institutioner og samarbejdspartnere, 100 kr. for nuværende og tidligere elever samt 200 kr. for privatpersoner.

Et medlemskab i ATU Øst giver følgende fordele:                  

Nuværende og tidligere elever
Nyhedsbrev 4 gange årligt, stemmeret ved generalforsamling, invitation til Åbent Akademi (også online), hvor der afholdes en masse spændende events og workshops, online adgang til ECHA-arrangementer, kan ansøge om at deltage i vores ungepaneler og får adgang til et ekstraordinært årligt elev-arrangement.

Institutioner og samarbejdspartnere
Et medlemskab giver adgang til det samme som eleverne på nær ungepaneler og elev-arrangementet. Til gengæld får denne medlemsgruppe et digitalt partnerbanner og en invitation til en årlig netværkskonference for samarbejdspartnere.

Privatpersoner
Får adgang til nyhedsbrev og stemmeret ved generalforsamlingen, samt online-adgang til udvalgte Åbent Akademi-arrangementer.

Du kan melde dig ind ved at sende en mail til maja@talentfuldeunge.dk

 

 

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk