Om ATU

Et 2-årigt diplomprogram til talentfulde unge

Akademiet for Talentfulde Unge Øst tilbyder et bredt 2-årigt diplomprogram til de dygtigste elever i gymnasiet. Her sikrer vi, at de mest talentfulde unge får hjælp til at udnytte deres fulde potentiale sammen med andre, der er drevet af en stærk faglig interesse. 

Undervisningen foregår efter skole og i weekender sammen med hundredvis af videbegærlige og skarpe unge hjerner og hjerter. 

Programmet består af faglige oplæg, workshops og projektarbejde i samfundsvidenskabelige, naturvidenskabelige og humanistiske fag, samtidig med at vi sætter fokus på personlig udvikling. Vi arbejder med vedholdenhed, samarbejde og refleksion, som forudsætning for udvikling af talent. Vi lærer de talentfulde unge, hvordan man søger feedback, ser sig selv med kritiske øjne og oplever modgang som mulighed for udvikling. 

Derudover har vi fokus på studieværktøjer til den videre vej i uddannelsessystemet. Det gælder f.eks. præsentationsteknik samt planlægning og disponering af større opgaver - kort sagt, hvordan man producerer viden i stedet for at reproducere den. 

På ATU Øst bliver de talentfulde unge en del af et stærkt fællesskab. Vi lærer dem, at man skal arbejde hårdt for at nå sine mål, mens vi inspirerer dem til at yde deres bedste gennem talentfulde rollemodeller. Alt sammen i et socialt miljø, hvor vi arbejder med det hele menneske - og det hele talent. 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk