Erhvervstalenter

Vil du arbejde med innovation og entreprenørskab?

Erhvervstalenter er for dig, som ønsker at arbejde med erhvervsrettet innovation og entreprenørskab. Deltag i workshops og få mulighed for at arbejde projektbaseret med nogle af landets førende eksperter og virksomheder. Lær  andre unge at kende, som brænder for det samme som dig, og lær af de dygtigste. 

Hvad er erhvervstalenter?

Undervisningen på vores diplomprogram foregår kl. 16.00-19.00 ca. en gang om måneden. I alt 50 obligatoriske timer inkl. to Innovation & business camps samt mulighed for at vælge en række valgfrie aktiviteter.

Programmet består af faglige oplæg, workshops og projektarbejde inden for entreprenørskab, innovation, produkt- og konceptudvikling, ledelse, jura, økonomi og kommunikation.

Gennem teori og praksisnære øvelser får du indsigt i kreative arbejdsprocesser og får inspiration til, hvordan innovative ideer kan omsættes til nye forretningsområder, bæredygtige produkter og serviceydelser. 

Programmet fokuserer samtidig på ledelsesmæssige og kommunikative færdigheder, projektledelse samt sammensætning og motivation af teams. 

På vores Innovation & business camps får du mulighed for at afprøve din nye viden i praksis, hvor du arbejder med en konkret case eller sammen med en virksomhed. Alt sammen i et fællesskab med andre talentfulde og innovative unge fra erhvervsuddannelserne. 

 

Projektet er støttet af Nordea-fonden

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk