Junior Talent

Savner du udfordringer?

Junior Talent er for dig, som er fagligt dygtig, motiveret og initiativrig.

Kom med til undervisning, hvor du arbejder intensivt med et fagligt tema på højt niveau og ser, hvordan det er at gå på gymnasiet. Skab nye venskaber med andre unge, som brænder for det samme som dig, og lær af de dygtigste.

Hvad er Junior Talent?

Undervisningen på Junior Talent finder sted én dag om måneden i skoletiden. Du starter i 8. klasse og er en del af programmet frem til december i 9. klasse, altså halvandet år. I alt får du 12 undervisningsdage samt mulighed for at deltage i en række valgfrie arrangementer. Programmet består af faglige oplæg, workshops og projektarbejde i sam-fundsvidenskabelige, naturvidenska-belige og humanistiske fag, samtidig med at vi sætter fokus på personlig udvikling. Vi arbejder med vedholdenhed og samarbejde, og vi lærer dig, hvordan man søger feedback. Du bliver del af et hold med andre dygtige unge. Her får du mulighed for at møde og skabe netværk med andre, der har samme interesse som dig.
 
Kort om programmet:
  • Et bredt fagligt program med naturvidenskabelige, samfundsvidenskabelige og humanistiske fag
  • Start September i 8. klasse
  • Slut  December i 9. klasse
  • 12 undervisningsdage. Valgfrie arrengementer hvert semester. Besøg på universitet eller i virksomhed.

Eksempler på faglige temaer

Rumkapløb

Da amerikanske astronauter i 1969 landede på månen, var det kulminationen på et mere end ti år langt kapløb mellem supermagterne USA og Sovjetunionen. Vi skal se nærmere på dette teknologiske kapløb og den storpolitiske arena, det udspillede sig på.

MythBusters

Inspireret af programmet “Myth Busters” på Discovery kanalen tager vi fat på myter i naturfagene.  Vi skal teste afsindigheder og konkludere videnskabeligt.

Sådan kommer du med

1. Spørg din skole, om du må deltage. Det er vigtig skolen godkender din deltagelse, da de betaler 3.000 kr. for forløbet.

2. Udfyld ansøgningsskemaet

3. Ansøgningsskema uploades via link, som udleveres af skolen

Læg mærke til, at undervisningen foregår i skoletiden. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at selvom din skole godkender din deltagelse på de faglige dage, så er det dit eget ansvar at indhente det, du er gået glip af i skolen.

Offentliggørelse af program

Programmet offentliggøres umiddelbart lige inden semesterstart. Programmet sendes til dig via mail og opdateres løbende i vores programsystem.  

Maria, 14 år, Junior Talent

”Man får spændende viden på højt niveau og er sammen med andre, som også interesserer sig for at lære mere”

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk