Oprettet af den 03. juni 2024

Dygtig og erfaren marketing og fundraising koordinator til Akademiet for Talentfulde Unge Øst

Dygtig marketing og fundraising koordinator – Erfaring med fonde, kommunikation og ledelsessupport

Akademiet for Talentfulde Unge Øst søger en dygtig og erfaren marketing og fundraising koordinator med erfaring med fonde, kommunikation og ledelsessupport.

Kan du tænke dig at arbejde i en mindre, men førende forening i rivende udvikling, med mange bolde i luften og høj grad af selvstændighed? Har du et godt overblik og arbejder struktureret og målrettet? Vil du være en del af et dedikeret og engageret team, hvor du kan spille en stor rolle i forhold til at ATU Øst når de fælles mål?

Du får ansvaret for:

Marketing og fundraising koordinatoren får i samarbejde med direktøren ansvaret for fondsansøgninger, medlemmer, opdatering af hjemmeside og sociale medier samt en række administrative opgaver.  

Hvis du kan svare ja til nedenstående, hører vi gerne fra dig:

  • Du har en relevant mellemlang eller videregående uddannelse
  • Du har mindst 5 års erfaring med fondsansøgninger, kommunikation samt diverse administrative opgaver
  • Du har gerne erfaring fra en forening
  • Du arbejder struktureret og omhyggeligt og kan bevare overblikket over mange og forskelligartede opgaver og information
  • Du er resultatorienteret

Som person er du kunde- og samarbejdsorienteret, engageret og ikke bange for udfordringer. Du trives med mange forskelligartede opgaver, arbejder selvstændigt og har et stort overblik med sans for detaljen. Du er målrettet og resultatorienteret. Du er dygtig til kommunikation og har solid talforståelse. Kan du se dig selv i ovenstående glæder vi os til at læse din ansøgning.

Vi tilbyder:

  • En spændende sag med meningsfuldt arbejde
  • Mulighed for at gøre en stor forskel for talentfulde børn og unge
  • Et dynamisk og uhøjtideligt miljø med gode kolleger
  • Fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde

Løn og arbejdsvilkår

Løn og arbejdsvilkår aftales individuelt.

Ansøgningsfrist

Tiltrædelse d. 1. august 2024 eller efter aftale. Send din ansøgning hurtigst muligt til josefine@talentfuldeunge.dk og senest d.  30.06.24. mrk. Marketing og fundraisingkoordinator. Samtaler afholdes løbende.


Kort om Akademiet for Talentfulde Unge Øst

Akademiet for Talentfulde Unge Øst tilbyder i alt 4 forskellige talentprogrammer til elever på grundskoler og ungdomsuddannelserne, som savner udfordringer. Læs mere her: www.talentfuldeunge.dk.

 

 

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk