Oprettet af karen den 26. juni 2018

Sommerferiehilsen

God sommerferie – vi glæder os til at dig efter ferien
 
Sommerferien nærmer sig hastigt og vi ønsker dig god ferie. Samtidig glæder vi os til at se mange af jer til vores årlige camp, som finder sted 31. juli til 3. august. 
 
Dit ATU program forsætter på den anden side af sommerferie. Her venter inspirerende faglige oplæg, spændende workshops og projektarbejde inden for samfundsvidenskabelige, naturvidenskabelige og humanistiske emner. Vi sætter fokus på personlig udvikling med et værktøj som hedder eneagrammet. Og vi giver dig en række studieværktøjer, du kan tage med dig videre i uddannelsessystemet.
 
Det 2-årige diplomprogram udgør i alt 100 obligatoriske timer inkl. en camp og mulighed for at vælge en lang række enkeltstående oplæg i det valgfrie program. Hvert semester består af 20 timer:
Talent: Sammenhængende forløb gennem hele programmet - 4 timer pr. semester
Fagligt tema: Vælg ét af 6 forløb af 12 timer pr. semester
Studieteknik: Vælg ét af 4 forløb af 4 timer pr. semester
 
Lancering af efterårets program
Vi lancerer efterårets program i midten af august. Vi sender programmet ud til dig pr. mail og Facebook dagen før vi åbner for tilmelding på din profil. På den måde kan du orientere dig i programmet og udvælge de aktiviteter, som du brænder mest for, før du tilmelder dig.  
 
Vi åbner for det valgfrie program d. 15. i hver måned – første gang d. 15. august. Her har du mulighed for at melde dig til ét arrangement. Den 17. i hver måned åbner vi for restpuljen, hvor du frit kan melde dig til. 
 
Du tilmelder dig programmet via din profil på www.talentfuldeunge.dk 
 
 
Spørgsmål
Har du spørgsmål til efterårets program eller praktik?
Kontakt Lena Bredlund, lena@talentfuldeunge.dk, tel. 31215262 eller 
Karen Pasquali Povlsen, karen@talentfuldeunge.dk, tel. 23103969. 
Husk sekretariatet holder ferielukket fra 27. juni til 29. juli (begge dage inkl.)
 
Mange hilsner
ATU Øst
FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk