Oprettet af den 15. november 2019

Talentforsker Francoys Gagné: Talenter skal dyrkes!

Hvorfor er det vigtigt, at vi gør en særlig indsats for at dyrke talenter?

Den verdenskendte talentforsker, professor Francoys Gagné, er lige nu i Danmark for at give sit bud på, hvordan vi bedst udvikler børn og unges potentiale: D. 14. november 2019 var han keynote speaker på ATU Østs netværkskonference på Gladsaxe Gymnasium. D. 13. november mødte han unge gymnasietalenter på Niels Brock og deltog i et interview på Statens Museum for Kunst, omgivet af talentfuld kunst i museets billedskole:

 

 

- Hvis vi vil have de dygtigste læger, de bedste ingeniører og de mest innovative virksomhedsledere, og hvis vi mener, at det enkelte menneske skal have mulighed for at udfolde sit fulde potentiale, så må vi bruge ressourcer på at dyrke talenterne blandt vores børn og unge. For talent udvikler sig ikke af sig selv – både gener, personlighed, motivation, udholdenhed, de rette rammer og mange andre faktorer er afgørende for, om børn og unge får mulighed for at udvikle deres fulde potentiale, pointerede han. Følg med i Francoys Gagnés besøg her på hjemmesiden og læs reportagen fra hans besøg i vores næste nyhedsbrev, som udkommer i starten af december.

 

 

Prof. Francoys Gagné i dialog om talerntudvikling med vores unge til det faglige forløb Jura og Sociale Medier på Det Internationale Gymnasium Niels Brock:

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk