Oprettet af Camilla Bech Kjeldahl den 31. august 2016

Talentfulde unge brugte sommerferien på fremtidens udfordringer

Knap 400 unge talenter valgte at bruge sommerferien på Nørre Gymnasium og Næstved Gymnasium, da Akademiet for Talentfulde Unge for 9. år i træk afholdte sommercamp. Det blev til en uge med faglig fordybelse inden for områder som globalisering, teknologi, socialt ansvar og innovation.

På sommercampen blev deltagerne udfordret tværfagligt og stillest over for fremtidens globale udfordringer. Programmet satte bl.a. fokus på det kommende præsidentvalg i USA, konflikten i Syrien, bæredygtig omstilling, og hvilken betydning fremtidens teknologiske udvikling har for os.

”Unge i dag er optaget af globale udfordringer. Og hvis vi ønsker, at vores talenter skal kunne gøre en forskel, er det vigtigt, at vi giver dem de bedste forudsætninger. Derfor har vi sammensat et stærkt program, hvor deltagerne i selskab med nogle af landets førende forskere, opinionsledere og virksomheder vil få et interessant og vigtigt indblik i samfundsmæssige udfordringer og personlige muligheder” forklarer Ellen Smidt-Nielsen, Sekretariatschef for ATU ØST.

De mere end 40 aktiviteter og workshops var fordelt på 2 sommer camps, der løb fra d. 1.-6. august. 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk