Fokusprogrammet

Fokus – et spændende, etårigt og fleksibelt talentprogram for unge der savner faglige udfordringer

Fokus er både for de elever, der underpræsterer, de fagligt dygtige, de nysgerrige og dem, der ikke udnytter deres ressourcer og potentiale og kan have gavn af mere faglig læring på ekstra højt niveau. Gennem faglige oplæg, workshops og projektarbejde får eleverne mulighed for at udforske nye emner, udvikle deres færdigheder og møde ligesindede unge, der deler deres passion for læring i et engagerende fællesskab.

Fokus er for alle gymnasietrin og starter i slutningen af september 2024 og løber frem til juni 2025. Eleverne kan selv sammensætte forløbet efter tid og interesser, og vælger mellem 4 studieværktøjer, et fagligt forløb samt fem Åbne Akademi arrangementer, per semester efter eget ønske.

Tilmelding til Fokus

Som vanligt er det talentkoordinatoren, der udvælger den eller de elever, der kan have glæde af Fokus. Prisen pr. elev er 5.000 kroner for et helt års undervisning. Ansøgningsfrist er 10.09.24. med opstart slut september. Eleverne kan tilmeldes her.

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om Fokusprogrammet, så tilmeld dig vores onlineinfomøde den 22. august kl. 17.00-17.45. Tilmeld dig mødet her eller kontakt projektleder Caroline på cah@talentfuldeunge.dk.

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk