Oprettet af caroline den 20. juni 2022

Klar til årets ATU sommercamp?

Under overskriften En hyldest til fællesskabet er tilmelding til sommercampen 2022 nu åbnet for elever på ATU programmet. Og et spændende program fyldt med faglige udfordringer, sociale aktiviteter og fede oplevelser venter eleverne i uge 31!

ATU sommercamp byder på aktuelle kurser, som eleverne selv vælger. Fx Forandringens Matematik med Bjarke Takashi Røjle Christensen, som har en ph.d. i eksperimentel atom- og laserfysik, og er ansat som udviklingskonsulent ved LIFE Fonden. Fra demokratiets krise til krigen i Ukraine: Hvad vil USA? ved Rasmus Søndergaard, seniorforsker på Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS), Kunstig intelligens og jura ved Jøren Ullits, fra Syddansk Universitet.

Om fredagen kan eleverne besøge Danmarks største kunstsamling på Statens Museum for Kunst, opleve sommerfuglehuset eller Palmehuset i Botanisk have, se vores fortid i øjnene på Statens Naturhistoriske Museum, besøge Medicinsk Museion, Davids Samling eller dykke ned i Danmarks historie på Nationalmuseet.

Men først og fremmest vil vi sikre, at vores elever får nogle gode dage, lærer hinanden bedre at kende og møder nye venner. Campen har derfor fokus på undervisning og aktiviteter hvor alle bliver inddraget og byder bl.a. på en dag ud-af-huset og en festlig afslutning.

Gå ikke glip af sommercampen, fra. 2. august kl.15:00 til og med d. 6. august kl.12:00 på Nørre Gymnasium i Brønshøj

Tilmelding til campen via link her.

Vi glæder os til at se jeres elever på campen!

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk