Oprettet af caroline den 22. juni 2020

Årets ATU camp åben for tilmelding

ATU Øst camp for gymnasieelever på ATU er netop åbnet for tilmeldinger. Campen løber af stablen i uge 42, og byder på oplæg fra landets skarpeste oplægsholdere samt hyggelige sociale aktiviteter.

Af Caroline Broge

ATU eleverne kan se frem til en fantastisk uge, hvor de kommer i dybden med faglige emner, suger viden fra nogle af landets skarpeste oplægsholdere og selvfølgelig får mulighed for at lære flere ATU’ere lidt bedre at kende.

I år bliver temaet for campen ”Globaliseringens muligheder og udfordringer”. Her får eleverne blandt andet mulighed for at dykke ned i det særdeles aktuelle emne cybersikkerhed, og de hører mere om Internationale klimaforhandlinger, Einsteins relativitetsteori samt projektledelse. 

Campen afholdes i år i uge 42 fra mandag til fredag. Deltagerne fordeles på Nørre Gymnasium, Næstved Gymnasium og Virum Gymnasium, og er i år uden overnatning af hensyn til fortsat mulig smitterisiko fra Covid-19.

Campen er forlænget med en dag, så der både bliver plads til faglig fordybelse og hyggelige, sociale aktiviteter. Der er netop åbnet for tilmelding til campen for ATU elever, som har modtaget besked direkte.

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk