Oprettet af Lena Bredlund den 18. juni 2018

Har du lyst til at mødes med talentfulde unge fra hele Europa?

ATU Øst er med i ETSN, som er et europæisk talentsamarbejde. ETSN har også en ’elevorganisation’ kaldet Youth Platform of the ETSN. Youth Platform of the ETSN afholder Youth Summit 2018 i Dublin fra den 8. til den 11. august og ATU Øst har mulighed for at sende én af jer sammen med en repræsentant fra ATU Syd og ATU Midt.

Youth Summit afholdes samtidig med den store ECHA-konference (European Council of High Ability), hvor der forventes op imod 1.000 deltagere.

Talentfulde unge fra hele Europa samles på Youth Summit for at dele deres historier, indgå i diskussioner, deltage i workshops, overvære forelæsninger og selvfølgelig opleve Dublin.

Lyder det som noget for dig, er du fyldt 18, og har du lyst og mulighed for at deltage?

ATU Øst betaler deltagergebyret på €150,- for én elev. Deltagergebyret dækker overnatning i sovesal og nogle af måltiderne undervejs. Du skal selv sørge for transport til og fra Dublin samt øvrige udgifter undervejs.

Når du kommer hjem, vil vi gerne have, at du skriver lidt om dine oplevelser til vores nyhedsbrev, og at du kommer forbi os for at fortælle om, hvilke perspektiver du kan se i forhold til ATU Øst.

Send en mail med motivation og begrundelse for, hvorfor det lige skal være dig tilkarin@talentfuldeunge.dk senest fredag den 22. juni, så vælger vi blandt de bedst motiverede ansøgere.

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk