Oprettet af Camilla Bech Kjeldahl den 16. januar 2018

Stærkt forårsprogram klar

Kom med til inspirerende faglige oplæg, workshops og projektarbejde samt en hel række af spændende valgfrie aktiviteter.

Det bliver et stærkt semester, hvor deltagerne bl.a. kan dykke ned i forskningen bag kvantecomputeren sammen med et tværfagligt hold af fysikere, økonomer, psykologer, hjerneforskere og dataloger. De får sammen med professorer fra Københavns Universitet mulighed for at undersøge de juridiske konsekvenser af brud på menneskerettighederne, og de kan zoome ind på kroppens biologiske processer i selskab med forsker og tidl. direktør v. Novo Nordisk Anette Sams.

Vi sætter fokus på udviklingen af den enkeltes talent. På at sætte realistiske mål, vedholdenhed, samarbejde og refleksion. Og vi giver deltagerne en række konkrete studieværktøjer, som de kan tage videre med sig i uddannelsesforløbet.

Hvert semester består af ét modul, hvor vi stiller skarpt på talentudvikling, et større videnskabeligt modul, der fokuserer på faglige temaer, samt et modul med studieværktøjer. Der vælges mellem forskellige forløb, der sikrer bredden i programmet. 

 

I boksen til højre finder du vores fulde program. 

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk