Oprettet af Camilla Bech Kjeldahl den 23. januar 2017

Talenter hyldes til diplomoverrækkelse 2017

H.K.H. Prinsesse Marie holder åbningstalen ved Akademiet for Talentfulde Unge, Østs diplomoverrækkelse. Ledelsesguru & Top Executive Coach Stephen Bruyant-Langer sætter fokus på erhvervslivets ønsker til de unge talenter.

For 2 år siden gik årgang 14 for første gang gennem dørene til Akademiet for Talentfulde Unge Øst. Gennem forelæsninger, workshops og foredrag har deltagerne fået mulighed for at dykke ned i nye fagområder og fordybe sig i særlige videnområder. Det fejrer vi tirsdag d. 31. januar 2017 med en diplomoverrækkelse, hvor deltagerne får bevis på, at de nu har gennemført akademiforløbet.  

H.K.H. Prinsesse Marie indleder Akademiets diplomoverrækkelse

Vi er meget glade for at kunne offentliggøre, at H.K.H. Prinsesse Marie holder åbningstalen for de talentfulde gymnasieelever.

Eftermiddagens keynote speaker er Ledelsesguru & Top Executive Coach Stephen Bruyant-Langer. Han sætter egenskaber som engagement, motivation og vilje på programmet, når han fortæller de unge talenter, hvad erhvervslivet efterspørger.

Programmet byder samtidig på årgangstaler Poppy Jones, som er blevet udvalgt til at tale til og for sine med-ATU’ere. Også tidligere akademideltager Anna Mars fortæller, hvad hun har haft ud af sin tid på akademiet.

Solrød Gymnasium sætter sammen med Akademiet for Talentfulde Unge, Øst rammerne for fejringen, hvor sekretariatschef Ellen Smidt-Nielsen og rektor Bjarne Thams ønsker tillykke til diplommodtagerne fra hele Sjælland.

Vi glæder os til at fejre og hylde de talentfulde diplommodtagere. 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk