Oprettet af Camilla Bech Kjeldahl den 21. oktober 2019

Den verdenskendte talentforsker professor Francoys Gagné gæster Danmark for første gang til ATU Øst Netværkskonference

Det er med allerstørste glæde og stolthed, at vi kan invitere alle vores samarbejdspartnere til at høre professor Francoys Gagné gennemgå sin anerkendte model ’The Differentiated Model of Giftedness and Talent’ på vores årlige netværkskonference 

Torsdag d. 14. november 2019 kl. 13.00-17.00

I sin model ’The Differentiated Model of Giftedness and Talent’ viser professor Gagné, hvordan medfødte evner kan udvikle sig til kompetencer inden for et givent område. Det er en lang udviklingsproces, hvor individet er under indflydelse af såvel indre som ydre katalysatorer. Indre katalysatorer er bl.a. passion, motivation, viljestyrke og vedholdenhed. Ydre katalysatorer kan være miljø, særlige rollemodeller samt de ressourcer, der investeres i talentet. På netværkskonferencen drøfter vi talentudvikling af de dygtigste unge og diskuterer, hvordan vi sikrer de bedst mulige miljøer for dem. Under workshoppen bliver det muligt at sparre indbyrdes og stille spørgsmål direkte til professor Gagné, når vi arbejder med modellen i praksis.

Du hører også nyt fra ATU Øst og får et inspirationsoplæg fra Microsoft om teknologi og undervisningsdifferentiering. Du kan møde nogle af vores faste undervisere og får mulighed for at netværke og udveksle ideer til, hvordan vi i fællesskab motiverer de unge talenter. Download det fulde program i boksen til højre.  

Deltagelse i netværkskonferencen er gratis

Som talentpartner til Akademiet for Talentfulde Unge Øst er det helt gratis for dig at deltage. Tilmeld dig på mail til Therese Thiele Overgaard på therese@talentfuldeunge.dk inden d. 4. november 2019. Hvis du har en kollega, som kunne være interesseret, er du meget velkommen til at invitere ham/hende med. Du skal blot notere navn og e-mail på gæsten ved tilmelding. Konferencen afholdes centralt i Storkøbenhavn. Information følger snarest. Vi glæder os til at se dig til en spændende eftermiddag!

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk