Oprettet af Camilla Bech Kjeldahl den 28. maj 2019

Invitation: Talentudvikling, der holder

Alle skal blive så dygtige de kan! Men hvordan?

Det er med stor fornøjelse, at vi kan invitere dig og dine kollegaer til en spændende dag om bæredygtig talentudvikling. Til Dansk Talentnetværks konference i september sætter vi fokus på talentudvikling, der holder.

Konferencen afholdes torsdag d. 05. september 2019 kl. 08.45-15.45 på Aarhus Universitet.

Vær med, når ATU Øst, ATU | Vest, Gifted Children, Science Talenter og TalentCampDK slår dørene op til en inspirerende dag, hvor vi sætter fokus på talentstrategier, talentkultur og talentudviklende undervisning.

PROGRAMMET BYDER BL.A. PÅ FØLGENDE OPLÆG:

Why is Self-regulated Learning Important for Talent Development and How Can it be Taught?

Prof. Dr. Heidrun Stoeger, Chair Professor of School Research, Regensburg Universitet, præsenterer sin forskning om selvreguleret læring – en aktiv og konstruktiv proces, hvorigennem eleverne lærer at regulere, overvåge og styre egen udvikling. Med udgangspunkt i konkrete uddannelsesprogrammer giver hun indblik i, hvordan lærere og forældre kan tilrette forløb for talentfulde elever. 

A Plan? A Policy? A Programme? – it is a Belief

Vaughan Davies, skoleleder på Monmouth Comprehensive School i Wales, sætter fokus på, hvordan vi udvikler en (talent)kultur, som inkluderer og motiverer talentet. Og særligt, hvordan kulturen understøtter udviklingen af personlige kompetencer som selvstændighed, robusthed og vedholdenhed blandt alle elever. 

Lad dig inspirere

På dagen vælges mellem to spor af inspirationsoplæg. På det ene spor drøftes udviklingen af talentkulturer bl.a. gennem strategier, rammer og forløb. Det andet spor ser nærmere på den talentudviklende undervisning og konkrete redskaber til at arbejde med talentudvikling på skolen og i gymnasiet.

Tilmeldingen åbner 28. maj – sidste frist er d. 13. august 2019.

Tilmeld dig her

Prisen for at deltage i konferencen er 1.500 kr. Detaljeret program følger

Download invitation og program i boksen til højre og del den med dine kollegaer

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk