Oprettet af den 09. marts 2015

Akademiets HF'ere nåede to uddannelser på en dag

Onsdag i sidste uge besøgte deltagerne på det nystartede HF-program hele to uddannelser på en dag.

Først gik turen til Erhvervsakademi Sjælland, hvor deltagerne på 2 timer nåede at gennemføre en hel uddannelse. Under titlen "Speed Dimission Project" blev deltagerne i løbet af to timer præsenteret for teori og anvendte det på en case fra den virkelige verden. Casen handlede om hvordan man kan fotografere huse til ejendomssalg ved hjælp af droner - en teknologi som sandsynlig er på markedet i løbet af et par år. Deltagerne skulle dels udvikle en app, som ejendomsmæglerne skulle benytte til at navigere med dronen, dels lave en salgsstrategi i forbindelse med lanceringen af produktet.

Der blev arbejdet intensivt, så alle grupperne var klar til eksamen, som de alle bestod. Som symbol for deres indsats modtog de endda et eksamensbevis fra Erhvervsakademi Sjælland.  

Derpå gik turen videre til SDU Slagelse, hvor de fik to oplæg inden for samfundsvidenskab og humaniora på samme dag. De fik bl.a. en introduktion til samfundsøkonomiens konger, og under det humanistiske oplæg fandt de ud af hvor tæt dansk og engelsk ligger på hinanden. 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk