Oprettet af Camilla Bech Kjeldahl den 03. august 2016

Akademiet træder ind i europæisk talentnetværk

Højt ambitionsniveau, stort vidensnetværk og nye samarbejdspartnere i Europa. Akademiet er blevet optaget som Europæisk Talentcenter af European Council of High Ability, ECHA.

Ambitionerne på Akademiet er høje. Og det er vores klare målsætning at fastholde og videreudvikle positionen som en af landets førerende udbydere af et højt profileret, bredt sammensat talentudviklingsprogram. Vi står nu endnu stærkere som Europæisk Talentcenter i ECHA.

”Som Europæisk Talentcenter bliver vi del af et stærkt fagligt netværk, hvor viden, forskning og konkrete tiltag går på tværs af landegrænser og nationaliteter. Det er utrolig vigtig, at vi bliver ved med at udvikle os som organisation, så vi fortsat kan tilbyde vores talentfulde unge det bedste program. Vi er derfor meget glade for at blive del af et fællesskab og miljø, der understøtter dette, og som deler vores engagement og lyst til at arbejde med unge talenter” forklarer Ellen Smidt-Nielsen, sekretariatschef for Akademiet for Talentfulde Unge, Øst.

Optagelsen i ECHA er en anerkendelse af de gode resultater Akademiet har leveret gennem snart 10 år, men tiden er ikke til at hvile på laurbærrene. Der skal gøres plads til nytænkning. Som Europæisk Talentcenter har vi stærkt fokus på at skabe optimale rammer for akademiets deltagere, og samtidig være et stærkt videns- og innovationsmiljø på højeste niveau.

Akademiet modtager det officielle ECHA-certifikat i Budapest d. 28. oktober 2016.

Kort om ECHA

ECHA – European Council for High Ability – er et europæisk netværk, der har som målsætning at sætte en stærkere agenda for talentudvikling i internationalt regi baseret på professionelle nationale talentcentre, med mulighed for at trække på den seneste internationale viden og forskning om talentudvikling. Læs mere om ECHA her

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk