Oprettet af admin den 14. april 2015

"20 procent er talent, resten er hårdt arbejde"

Udtaler Sara Sakjah og Sarah Nameen fra Årgang 12, Ishøj Gymnasium.

 

Akademiet har fået en del medieeksponering i disse dage, takket være nydimitterede Sara Sakjah og Sarah Nameen fra Årgang 12.

I et interview i Berlingske Tidende fortæller de om at gøre sit bedste, at dyrke sit talent og om hårdt arbejde. Artiklen er en del af en serie om den nye dyrkelse af talent og elite, og artiklen indeholder kommentarer fra både Sekretariatschef Nynne Afzelius og tre samfundsforskere. Den kan læses her. Ydermere er der en fin lille film med Sara og Sarah, hvor de fortæller om at gå på Akademiet og om at gå på CPH West, den kan du se her

Og for at det ikke skulle være nok, så har  Sara og Sarah også været i Højlunds Helte på Radio 24-7! Programmet handler om alt det man kan glæde sig over, og værten Gertrud Højlund har selv været taler på diplomoverrækkelsen hos Akademiet for Talentfulde Unge i Region Midt. Sarah og Sara fortæller om, hvad de har fået ud af at deltage og hvad der skal ske med deres talent efter gymnasiet, "Det, at have så mange interesser og være god til så mange ting, det gør at man får svært ved at vælge!" - mon der ikke er en del Akademi-deltagere, der genkender dette dilemma. Det er et dejligt indslag på en lille halv time, der kan høres her.

Akademiet takker Sara og Sarah for de pæne ord og glæder sig over, at Akademiet nu kommer på endnu fleres læber.

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk