Cyber Career

I 2022-23 var ATU Østs Cyber Talent Akademi en del af et projekt om cybersikkerhed støttet af Industriens Fond i et samarbejde med en stærk partnerkreds bestående Aalborg Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School, IT-Universitetet, Happy42 og Forsvarets Efterretningstjeneste. Læs mere om projektet om cybersikkerhed her.

I 2024 lancerer vi i forlængelse deraf Cyber Career:

Cyber Career-forløbet 2024

Vi ved fra undersøgelser, evalueringer og dialog med de unge, at de savner en bedre forståelse for uddannelses- og karrierevejene indenfor cyber og cybersikkerhed.

Derfor tilbyder ATU nu Cyber Career-forløbet, der henvender sig til alle unge der er indskrevet på en ungdomsuddannelse og er nysgerrige på at lære om cyber.

Forløbet består af seks forskellige aktiviteter hvor eleverne blandt andet kan høre foredrag fra nogle af de store cyber-stjerner vi har i Danmark, lære om, hvordan man bruger cybersikkerhed aktivt i store danske virksomheder samt blive inspireret af startup cybervirksomheder. De får i forløbet også mulighed for at få praktisk erfaring med kodning og white hat- og black hat hacking.

Det overordnede formål med Cyber Career er at give deltagerne en konkret forståelse for, hvad cyber egentlig er, hvad cyber kan bruges til og hvordan man arbejder med cybersikkerhed ude i virksomhederne.

Cyber Career skal medvirke til at sikre, at der bygges bro mellem talenter og erhvervsliv og give den unge og virksomhederne en mulighed for at nærme sig hinanden. Målet er ligeledes at nedbryde nogle af de fordommene overfor cyber, der eksisterer, samt bidrage til et mere diverst syn på cyberverdenen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til Cyber Career-forløbet, kan du kontakte projektleder Caroline Hjælmhof: cah@talentfuldeunge.dk. Du kan også finde andre aktiviteter og events inden for cybersikkerhed på www.cyberskills.dk

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk