Gymnasier

Skal dit gymnasium med?

På Akademiet for Talentfulde Unge optager vi hver december en ny årgang af talentfulde unge – og vi vil gerne give jeres gymnasium muligheden for at være med.

Akademiet for Talentfulde Unge (ATU) tilbyder et 2-årigt forløb for gymnasieelever, der kan og vil lidt mere. Vi tilbyder et bredt program med faglige udfordringer og perspektiver, inspiration til fremtidig valg af uddannelse og karriere og et socialt fællesskab med andre, som har lyst at lære. 

Deltagerne fra ATU skal være fagligt nysgerrige og være motiveret for at lære nyt. At være en del af Akademiets program kræver, at eleverne har overskud og lyst til at tage ansvar for egen talentudvikling inden for rammerne af Akademiets tilbud. Nogle elever ved godt selv, at de er oplagte kandidater til ATUs program, mens andre elever har behov for et lille skub. Måske der er nogle talentfulde unge blandt jeres 1. g'ere, som vil kunne have gavn af at deltage på ATU?

Hvad siger andre gymnasier?

"Det er en fornøjelse at opleve, hvordan aktiviteterne i ATU-regi skaber begejstring og motivation hos de elever som deltager. På Solrød Gymnasium har vi stor gavn af samarbejdet med ATU. Vores ATU-elever motiveres og begejstres over de ekstra udfordringer og oplevelser, de møder. Og de vender tilbage til gymnasiet med begejstringen i behold og formår at sætte den og deres nyvundne viden i spil i den normale skolehverdag"
- Bjarne Thams, Rektor Solrød Gymnasium

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk