Talent-talk 2018 – Åbent Akademi

 
 • Torsdag, 11. oktober 2018 - 16:00 til 18:30
 • Lokale 61-63, NørreG, Mørkhøjvej 78, 2700 Brønshøj
 • Tilmelding

  Er du fra årgang 2016 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

  ,

  Er du fra årgang 2018 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

 • Afdeling: - København Gefion - Hillerød - Holbæk - København Nørre G - Næstved - Greve
 • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 8. oktober 2018 - 12:00

Kom og vær med til Talent Talk 2018, hvor en række af vores tidligere ATU’ere vil holde engagerede oplæg, hvor de fokuserer på områder, de særligt har fordybet sig i og brænder for.

Stjernestøv og guldbøger
Til denne talenttalk præsenterer vi Christian Bøgelund og Mira Backes, som vil sætte fokus på Innovation. Med afsæt i Guldbogen, et projekt, som klæder studerende på til at klare eksamenerne bedre i fysik, kemi, oldtidskundskab og religion, vil Christian og Mira bl.a. fortælle om deres erfaringer med udvikling af eget produkt og opstart af virksomhed.

Med Kristina Jepsen ved hånden tager vi på en astrofysisk rejse til universets begyndelse. Vi skal se på, hvordan de første grundstoffer bliver dannet ved Big Bang, vi skal høre om dramatiske supernova eksplosioner og vi vil til sidst ankomme ved konklusionen; at vi alle er lavet af stjernestøv!

Sidst skal vi høre et filosofisk indslag fra Mads Fencker. Hvornår er noget enten godt, rigtigt eller retfærdigt, og hvorfor er det så vigtigt at kunne skelne, ikke mindst i et politisk, moralsk og samfundsmæssigt perspektiv?

Åbent Akademi – Bring a friend!
Som noget nyt afholder ATU Øst en række åbne arrangementer. Her har vi sørget for ekstra ledige pladser, som vi kan tilbyde til interesserede undervisere, samarbejdspartnere og elever. Har du en klassekammerat, som kunne tænke sig at være med til Talenttalk? Så skriv til Karin til e-mailadressen nedenfor med navn på din ven.

Ønsker du at tilmelde dig arrangementet, så skriv direkte til Karin Piccini på karin@talentfuldeunge.dk. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

 Program
16.00-16:05: Introduktion til dagens program
16:05-16:50: Christian Bøgelund og Mira Backes: Guldbogen. Innovation og iværksætteri som studerende. Ved Christian Bøgelund, Softwareteknologi, DTU og Mira Beckes, Rumteknologi, DTU.

16:50-17:00: Pause

17:00-17:35: En rejse gennem kosmos - Hvor kommer vi fra? Kristina Jepsen, Astrofysik, Københavns Universitet

17:35-17:45: Pause

17:45-18:20: Det gode, det rigtige og det retfærdige – Praktisk filosofi. Mads Fencker, Filosofi, Københavns Universitet

18:20-18:30:  Lena Bredlund om ATU’s Alumne-netværk. Hvorfor være med? Afslutning

 

 • Antal deltagere: 70
 • Lærer: SIC
 • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk