Lav fantastiske PowerPoints!

 
 • Torsdag, 3. maj 2018 - 15:00 til 17:00
 • Festsalen, Falkonergården Gymnasium og HF-kursus, Sønderjyllands Alle 25, 2000 Frederiksberg
 • Tilmelding

  Er du fra årgang 2016 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

  ,

  Er du fra årgang 2018 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

 • Afdeling: - København Gefion - Hillerød - Holbæk - København Nørre G - Næstved - Greve
 • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 30. april 2018 - 12:00

Du er til et foredrag om et spændende emne, men emnet og budskaberne forsvinder et sted mellem oplægsholder og det lysende lærred med PowerPoint præsentationen. Det er som om formidlingen ikke er engagerende nok, selvom oplægsholderen har stor faglig indsigt. Hvad er det, der går galt?

Hvad kendetegner en godt oplæg med powerpoint? Hvad skal man huske, og hvad skal man undgå?Sammen med andre ATU’er gennemgår du en spændende workshop, hvor du får kommunikationsfaglig indsigt i det at holde oplæg med powerpoint, samt gode metoder, tips og tricks til at benytte PowerPoints på bedst muligt vis.

NB! I sidste del af programmet ligger en øvelse, hvor brug af computer kan indgå. Så har I mulighed for det, må I meget gerne medbringe PC/Mac!

Her er linket til powerpoint-præsentationen:

https://www.dropbox.com/s/vpxetw0c6d9rviq/akademiet%20for%20talent%20-%20skriftlig.pdf?dl=0 Linket er aktivit til den18. maj.

 

Programmet

Kl. 15.00-15.25
Verdens bedste PowerPoint-præsentationer

Hvad er de bedste og mest fantastiske PowerPoint-præsentationer kendetegnet ved? Hvordan gør de bedste? Vi ser et video-eksempel på en fantastisk præsentation, og deltagerne kommer på banen med egne refleksioner.

Kl. 15.25-16.00

PowerPoint Storyline

En god struktur er helt essentiel, hvis man skal levere en god PowerPoint præsentation. Deltagerne præsenteres for to tilgange til at strukturere deres budskab på samt en enkel og effektiv 4-trins model til at udvikle fremtidige præsentationer efter. Deltagerne vil få en kort øvelse i 4-trins modellen.

Kl. 16.00-16.15: Pause

Kl. 16.15-17.00:

Tænd for præsentationen. Under dette punkt præsenteres teorien bag ”Best Practice PowerPoint” – en kortlægning af de mest effektive måder at arbejde med PowerPoint på samt videoeksempler fra dygtige fremlæggere, vi kan blive inspireret af. Deltagerne vil også blive præsenteret for en række tips og tricks.

Om oplægsholder:
Jacob Schjødt er uddannet sceneinstruktør fra Statens Teaterskole og har en bachelor i teatervidenskab og retorik.

Udover at spille en vigtig rolle indenfor dansk teater som instruktør på bl.a. Øster Gasværk Teater, Aarhus Teater og Odense Teater, underviser teaterinstruktør Jacob Schjødt også virksomheder og deres medarbejdere i formidling og personlig performance. Til dette arrangement vil Jacob Schjødt fortælle om, hvordan man brænder igennem, når man laver oplæg med PowerPoint.  

Hvis du bliver forsinket eller ikke kan finde vej, så kontakt Signe på 23 82 44 22.

 • Antal deltagere: 220
 • Lærer: SIC
 • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk