Hvorfor er der så få kvinder i toppen af dansk erhvervsliv?

 
 • Mandag, 22. oktober 2018 - 19:30 til 21:00
 • Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab H.C. Andersens Boulevard 35, 1553 København V
 • Tilmelding

  Er du fra årgang 2016 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

  ,

  Er du fra årgang 2018 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

 • Afdeling: - København Gefion - Hillerød - Holbæk - København Nørre G - Næstved - Greve
 • Sidste tilmeldingsfrist: Fredag, 19. oktober 2018 - 12:00

Hvorfor er der så få kvinder i toppen af dansk erhvervsliv? 

Kvinder i Danmark har efterhånden overhalet mændene, når det gælder uddannelsesniveau. Men der er stadig kun få kvinder, der når de øverste ledelsesposter, og kvindeandelen på direktionsgangen og i bestyrelseslokalerne stiger kun langsomt.

Er det virksomhederne, som diskriminerer kvinderne på vej mod toppen, eller er det kvinderne selv, der fravælger karrieren? Hvad betyder netværk for kvindernes muligheder for at nå til tops? Og er tingene ved at ændre sig?

Oplægget afholdes af Nina Smith, som er professor i nationaløkonomi ved Aarhus Universitet. Hun har igennem hele sin akademiske karriere bl.a. forsket i kvinders karriere og lønforhold. Nina Smith har haft flere betydningsfulde poster bl.a. som medlem af Det Økonomiske Råds Formandskab (vismand).

Husk selv at medbringe drikkedunk og drikke, da vi ikke længere serverer kaffe, the eller vand. Der er ingen øvrig forplejning til denne aktivitet. Vi anbefaler, at man selv tager ekstra mad med, hvis nødvendigt.

Hvis du bliver forsinket eller ikke kan finde vej, så kontakt Lena på 31 21 52 62.

 

 

 • Antal deltagere: 55
 • Lærer: SIC
 • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk