Praktisk info

Her kan du finde svar på en masse praktiske information om f.eks. fremmøde, sygdom mv. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du er i tvivl.

Fremmøderegler

Det 2-årige diplomprogram udgør i alt 100 obligatoriske timer inkl. en camp og mulighed for at vælge en lang række enkeltstående oplæg i det valgfrie program. Hvert semester består af 20 timer:

·       Talent: Sammenhængende forløb gennem hele programmet - 4 timer pr. semester

·       Fagligt tema: Vælg ét af 6 forløb af 12 timer pr. semester

·       Studieteknik: Vælg ét af 4 forløb af 4 timer pr. semester

Er der en særlig grund til, at du er forhindret i at deltage i det obligatoriske program (studietur, længerevarende sygdom eller lign.), så skal du kontakte din kontaktperson (se under kontaktperson). Her vil din kontaktperson hjælpe dig med at finde en løsning. 

Det er ALTID dit eget ansvar at holde øje med dit fravær. Du skal derfor løbende tjekke, om dit fremmøde bliver registreret korrekt og kontakte din kontaktperson, hvis der er fejl i registreringen på din profil.

Tilmelding

Du tilmelder dig aktiviteterne via din profil på hjemmesiden, og alle tilmeldinger er bindende.

Det er dit ansvar, at du er tilmeldt det antal obligatoriske aktiviteter, du skal deltage i. Har du fået plads på ventelisten, så skal du sikre dig, at du har plads på en anden aktivitet, hvis der ikke når at opstå en plads på den første aktivitet.

Tilmelding til det obligatoriske program åbner ved semesterstart, og vi åbner for det valgfrie program den 15. hver måned. Her har du mulighed for at melde dig til ét arrangement. Den 17. hver måned åbner vi for restpuljen, hvor du frit kan melde dig til. 

Der er åbent for tilmelding frem til kl. 12 tre dage før aktiviteten afvikles. 

Venteliste

Har du fået en plads på ventelisten, så forventer vi, at du er parat til at dukke op, hvis der opstår en ledig plads.

Du vil senest kunne få tildelt en ledig plads på aktiviteten tre dage inden – samtidig med at vi lukker for tilmeldingen.

Skulle du, inden tilmeldingsfristen lukker, blive forhindret i at modtage en ledig plads, så afmeld dig ventelisten, så du ikke spærrer for nogen, der gerne vil have pladsen.

Sygdom og afbud

Skulle du blive syg eller på anden vis forhindret, så skal du kontakte din kontaktperson.

Kontaktperson

Du kan se hvem, der er kontaktperson for din afdeling under kontakt.

Kontaktpersonen er din personlige kontakt til sekretariatet. Hvis du har spørgsmål til din deltagelse, fremmøde, sommercamp eller andet kan du sende en mail til din kontaktperson.

SMS’er og opkald er kun, hvis du er akut forsinket eller faret vild på vej til en aktivitet. Beskeder via facebook og messenger skal du ikke regne med, at vi besvarer.

 

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk