Oprettet af mathilde den 02. september 2022

ATU Øst søger struktureret og serviceminded PA og afdelingskoordinator

Akademiet for Talentfulde Unge Øst søger en dygtig og erfaren PA og afdelingskoordinator med opstart d. 1. oktober 2022, eller snarest muligt.

Kunne du tænke dig at arbejde i en mindre, men førende forening i rivende udvikling, med mange bolde i luften og høj grad af selvstændighed? Har du et godt overblik og arbejder struktureret og målrettet? Vil du være en del af et dedikeret og engageret team, hvor alle medvirker til at ATU Øst når de fælles mål?

PA og afdelingskoordinator har ansvaret for at assistere direktøren med en række forskelligartede opgaver herunder planlægning, koordinering og opfølgning på møder, skrive referat samt varetage en række andre administrative opgaver. PA har som afdelingskoordinator ansvaret for at skabe sammenhæng i og koordinere forskellige tværgående afdelingsaktiviteter.

Du vil bl.a. få ansvaret for:

 • Koordinering og planlægning af tværgående afdelingsaktiviteter i samarbejde med direktør
 • Planlægning, forberedelse, koordinering og opfølgning på afdelingsmøder, program møder, bestyrelsesmøder, advisory board møder mv.
 • Mødeindkaldelse, mødeforplejning samt udarbejdelse af mødereferater
 • Betalinger i netbank samt oversigter
 • Tidsregistrering samt registrering af ferie og sygdom

Hvis du kan svare ja til nedenstående, glæder vi os til at høre fra dig:

 • Du har en relevant uddannelse
 • Du har solid erfaring med administrative opgaver, gerne som PA eller afdelingskoordinator
 • Du er superbruger af Office-pakken, specielt Excel og Outlook. Du har nemt ved at sætte dig ind i administrative IT-systemer og har gerne kendskab til økonomistyringssystem
 • Du er struktureret, systematisk og omhyggelig, og kan bevare overblikket over mange opgaver og forskelligartet information

Vi tilbyder:

 • En spændende sag med meningsfuldt arbejde for børn og unge
 • Et dynamisk og uhøjtideligt miljø med gode kolleger
 • Fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde

Som person er du samarbejds- og serviceminded. Du trives med mange forskelligartede opgaver, arbejder selvstændigt og har et stort overblik med sans for detaljen. Du har let ved at formulere dig skriftligt og har talforståelse.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Løn og arbejdsvilkår

Løn og arbejdsvilkår aftales individuelt.

Ansøgningsfrist

Tiltrædelse d. 1. oktober 2022 eller snarest muligt. Send din ansøgning hurtigst muligt til ellen@talentfuldeunge.dk og senest søndag d. 2. oktober 2022, mrk. PA og afdelingskoordinator. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ellen Smidt-Nielsen på tlf. 30236639..


Kort om Akademiet for Talentfulde Unge Øst

Akademiet for Talentfulde Unge Øst tilbyder i alt 5 forskellige talentprogrammer til særligt dygtige, motiverede og talentfulde unge i grundskoler og på ungdomsuddannelser. Talentprogrammerne består af faglige oplæg, workshops og projektarbejde i samfundsvidenskabelige, naturvidenskabelige og humanistiske fag, samtidig med at vi sætter fokus på personlig udvikling. Vi arbejder med vedholdenhed, samarbejde og refleksion. Derudover får eleverne en række studieværktøjer, som de kan tage med sig videre i uddannelsessystemet. Hertil kommer fokuserede forløb i innovation og entreprenørskab samt cybersikkerhed.

I dag følger ca. 2.300 talentfulde børn og unge, ATU Østs talentprogrammer. Læs mere her: www.talentfuldeunge.dk

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk