Oprettet af caroline den 21. juni 2022

Akademiet for Talentfulde Unge Øst søger en ny studentermedhjælper

Vil du arbejde på et mindre sekretariat, hvor opgaverne er varierende og derfor forudsætter et godt overblik og detaljebevidsthed? Arbejder du struktureret og målrettet, og værdsætter du at kunne se resultaterne af dit arbejde direkte? Så er dette studiejob lige noget for dig!

Vi tilbyder et spændende studiejob i et travlt og dynamisk miljø, hvor du er med til at gøre en forskel for dygtige børn og unge. Arbejdet er alsidigt og selvstændigt med gode muligheder for læring og udvikling og omfatter bl.a.:

- Løbende administrative opgaver: registrering, systematisering og strukturering
- Være med til at udarbejde indhold til og vedligeholde ATU’s kursusplatform
- Holde øje med og lave kvantitative analyser af evalueringer, elevdeltagelse og lignende
- Afvikling af kurser for ATU’s deltagere
- Diverse ad hoc projektopgaver

Hvis du kan svare ja til nogle af nedenstående punkter, hører vi meget gerne fra dig:

- Du er i gang med en relevant videregående uddannelse
- Du har en struktureret og detaljeorienteret arbejdsgang
- Du kan arbejde i Excel og er vant til Office pakken
- Du har flair for IT-systemer og interesse i at sætte dig ind i en ny platform
- Du kan arbejde selvstændigt, proaktivt og byder gerne ind med egne idéer

Vi tilbyder til gengæld en arbejdsdag med skiftende opgaver, hvor du selv får mulighed for at præge, hvad du arbejder med. Da du kommer til at indgå i et lille team, byder arbejdet på direkte indflydelse og ansvar for afviklingen af ATU’s programmer.

Arbejdstid og løn
Arbejdstiden er varierende og fleksibel, særligt omkring dine eksaminer. Vi forventer, at du i gennemsnit kan arbejde ca. 10 timer pr. uge.

Kort om os
Akademiet for Talentfulde Unge udfordrer og udvikler hver dag talentfulde skole- og gymnasieelever. Vi udbyder talentprogrammer, der byder på faglige udfordringer, personlig udvikling, hjælp til afklaring af studievalg, inspiration til fremtiden og et fællesskab med ligesindede. Akademiet for Talentfulde Unge Øst tilbyder fem talentprogrammer, ATU til gymnasieelever, Junior Talent til udskolingselever, Yngre Talenter til skolernes mellemtrin, Cyber Talent og Erhvervstalenter.

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning til programkoordinator Caroline Hjælmhof på cah@talentfuldeunge.dk senest d. 28. juli kl.12.00. Vi afholder samtaler løbende.

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk