International Camp

 
  • Søndag, 14. oktober 2018 - 11:00 til Fredag, 19. oktober 2018 - 19:30
  • London
  • Tilmelding

    Er du fra årgang 2016 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

  • Afdeling: - København Gefion - Hillerød - Holbæk - København Nørre G - Næstved - Greve
  • Sidste tilmeldingsfrist: Fredag, 1. juni 2018 - 15:00

Kom med til Oxbridge og oplev suset fra traditioner og lærdom

Tag med ATU Øst til England i efterårsferien og besøg Oxford University, Cambridge University og universiteterne i London.

International Camp 2018 går til en af Europas mest spændende metropoler – London – og til de verdensberømte universitetsbyer Oxford og Cambridge.

Turen er tilrettetlagt i samarbejde med alumner fra ATU og består bl.a. af universitetsbesøg i form af en heldagsekskursion til Oxford/Cambridge og dagsbesøg på Londons universiteter. På universitetsbesøgene får vi indblik i eliteuniversiteternes ansøgningsprocesser, får tips og tricks til studielivet af ATU-alumner og andre unge danskere, der nu studerer på Oxbridge og London universiteterne samt får smagsprøver på undervisningen og det sociale liv og meget mere.

Turen byder desuden på tid i London, hvor vi skal opleve byen og kulturen i tråd med indslagene fra universitetsbesøgene. Programmet skal nok blive spændende og fyldt.

På turen får du rig mulighed for fagligt og socialt samvær med dine med-ATUere hele ugen igennem og også ATU Syd & Midt, som vi besøger Oxbridge sammen med.

Program*

Søndag: Afgang fra Kastrup Lufthavn og ankomst til London

Mandag: Oxford Univeristy

Tirsdag: Cambridge University

Onsdag: London universiteter

Torsdag: London

Fredag: Hjemrejse til Kastrup Lufhavn

 

*Ret til ændringer forbeholdes

 

PRIS: Turen koster 4500 kr. for fly tur/retur fra Kastrup Lufthavn, transfer fra og til Heathrow, ophold, morgenmad, afbestillings- og rejseforsikring, transport t/r Oxbridge samt adgang til fælles aktiviteter.

Transport til og fra Kastrup Lufthavn, transport i London og øvrige måltider er for egen regning.

TILMELDING: Der er plads til 30 deltagere på turen. Hvis der er mere end 30 tilmeldte, vil alle blive bedt om at sende en motiveret ansøgning, som sammenholdes med øvrig deltagelse i ATUs program. Vi sender besked ud om, hvem der får plads på turen torsdag den 17. maj 2018.

Tilmelding er bindende og endelig efter indbetaling af depositum senest 1. juni 2018.

DEPOSITUM (refunderes ikke): 1500 kr., som skal indbetales senest torsdag d. 1. juni 2018 (kontooplysninger følger)

RESTBELØB: 3000 kr., som skal indbetales senest den onsdag d. 1. august 2018

 

  • Antal deltagere: 30
  • Lærer: LB
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk