Kubrick Festival 2017 II - den 8. november!

 
 • Onsdag, 8. november 2017 - 16:00 til 18:00
 • Kunstforeningen Gl. Strand, Gl. Strand 48, 1202 København K
 • Tilmelding

  Er du fra årgang 2015 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

  ,

  Er du fra årgang 2016 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

 • Afdeling: - København Gefion - Hillerød - Holbæk - København Nørre G - Næstved - Greve
 • Sidste tilmeldingsfrist: Lørdag, 4. november 2017 - 12:00

Stanley Kubrick Walk & Talk. Vi gentager arrangementet fra d. 25. oktober den 8. november under titlen: Kubrick Festival 2017 II, så flest muligt kan få mulighed for at deltage! Der har tidligere stået den 11. november for dette arrangement. Denne dato, altså den 11. november, er forkert!

Den amerikanske filminstruktør Stanley Kubrick står bag epokegørende værker som Rumrejsen år 2001, Ondskabens Hotel og A Clockwork Orange.

Kom med på en eksklusiv rundvisning den 8. november i ’Stanley Kubrick – The Exhibition’ med filmekspert Søren Høy. Bliv klogere på, hvordan Kubrick udviklede og arbejdede med film, og hvorfor han anses som en af filmhistoriens største og mest betydningsfulde instruktører.

Kubricks unikke visuelle fortællinger med stærkt kontroversielle temaer, hans detaljerigdom i design og scenografi samt hans musikalske indsigt, giver helstøbte og ikoniske værker, der til stadighed udgør en væsentlig kilde til inspiration for filmskabere og fans verden over. Han efterlod sig en imponerende filmarv, og hvis man kan tale om at løfte det filmiske udtryk til olympiske højder, så er der næppe nogen, der fortjener karakteristikken mere end mesterinstruktøren og pioneren Stanley Kubrick (1928-1999).

Akademiet for Talentfulde Unge er så heldige, den 8. november at kunne tilbyde en walk and talk med en af den danske filmbranches vigtigste anmeldere og iværksættere Søren Høy, der er ekspert i Kubricks filmunivers og filmkunst. 

Udstillingen viser alt fra manuskripter med Kubricks noter over brevudvekslinger til kostumer og scenografi samt hjemmevideoer og fotos fra Kubricks personlige arkiv. 

Hvis man er interesseret i at kende lidt mere til Kubricks filmunivers inden på onsdag, kan man som forberedelse gå ind og se nogle af Kubricks film på Filmstriben:https://fjernleje.filmstriben.dk/

Disse skulle alle være tilgængelige på Filmstriben:

- Lolita, 1962
- Rumrejsen år 2001, 1968
- A Clockwork Orange, 1971
- Barry Lyndon, 1975
- Full Metal Jacket, 1987
- Eyes Wide Shut, 1999
- Stanley Kubrick: A Life in Pictures, 2001 (dokumentar om Kubrick lavet af hans producer og svoger Jan Harlan). 

Program for onsdag den 8. november:

 • Walk and talk-rundvisning med Søren Høy

Praktik:

Hvis du ikke kan finde vej eller bliver forsinket, så kontakt Signe på 23 82 44 22.

 

 • Antal deltagere: 22
 • Lærer: SIC
 • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk