Fællesskabet

Alle store landvindinger, al innovation, kunst og sport bygger videre på viden, som andre har skabt og sker i samarbejde med andre. På ATU Øst lægger vi vægt på samarbejdet, fællesskabet og det sociale. Vi arbejder for, at deltagerne lærer at arbejde sammen, at løfte i flok og at skabe resultater i den dynamik, der sker i grupper med exceptionelle indsatser, personligheder og engagement.

På ATU Øst bliver de talentfulde unge en del af et stærkt fællesskab. Vi lærer dem, at man skal arbejde hårdt for at nå sine mål, mens vi inspirerer dem til at yde deres bedste gennem talentfulde rollemodeller. Alt sammen i et socialt miljø, hvor vi arbejder med det hele menneske - og det hele talent. 

En del af programmets fokus og ressourcer er derfor rettet mod at etablere et socialt rum omkring aktiviteterne. I og med, at aktiviteterne som oftest foregår om aftenen - efter en i forvejen lang skoledag - fungerer den sociale dimension derfor i høj grad også som motiverende faktor. Når det er viljen og lysten, der skal drive værket, er det nødvendigt også at give tid til at have det sjovt sammen. 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk