Optagelsesproces

- fra nysgerrig gymnasieelev til ATU'er

Inden vi på ATU kan begrave os i de mange gode ansøgninger, har der været et langt forarbejde på de enkelte gymnasier. Nogle elever er blevet opfordret til at søge om optagelse, andre har selv hørt om os og spurgt, hvordan de kan komme med. Uanset hvordan interessen er blevet vakt, er det gymnasiet, som indstiller eleverne. Herunder kan du læse lidt om, hvordan du som talentkoordinator kan tilrettelægge processen frem til ansøgningsfristen.

Det er en god ide allerede tidligt i 1.g at orientere eleverne på jeres gymnasium om, at ATU er et tilbud, som de kan blive en del af. 

Få besøg af TEAM INFO

TEAM INFO er et hold af tidligere ATUere, som meget gerne kommer på besøg på jeres gymnasium for at fortælle om ATU-programmet med deres helt egne historier. De kan f.eks. være til stede:

  • Ved fællessamling, i et frikvarter, eftermiddag efter sidste modul el.lign. 
  • Ved allerede planlagte informationsaftener eller til åbent hus-arrangement
  • Ved særarrangement for 1.g'ere i eller efter skoletid
  • Med en stand på jeres gymnasium, hvor interesserede kan henvende sig

Vi fremsender også meget gerne materiale - flyers, plakater og præsentationer, som I på gymnasiet kan bruge til egne infoaftener. I er altid velkomne til at kontakte jeres kontaktperson på ATU Øst eller skrive til info@talentfuldeunge.dk

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk