Kubrick Festival 2017

 
 • Onsdag, 25. oktober 2017 - 16:00 til 18:00
 • Kunstforeningen Gl Strand, Gl. Strand 48, 1202 København K
 • Tilmelding

  Er du fra årgang 2015 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

  ,

  Er du fra årgang 2016 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

 • Afdeling: - København Gefion - Hillerød - Holbæk - København Nørre G - Næstved - Greve
 • Sidste tilmeldingsfrist: Søndag, 22. oktober 2017 - 12:00

Stanley Kubrick Walk & Talk

Den amerikanske filminstruktør Stanley Kubrick står bag epokegørende værker som Rumrejsen år 2001, Ondskabens Hotel og A Clockwork Orange.

Kom med på en eksklusiv rundvisning i ’Stanley Kubrick – The Exhibition’ med filmekspert Søren Høy. Bliv klogere på, hvordan Kubrick udviklede og arbejdede med film, og hvorfor han anses som en af filmhistoriens største og mest betydningsfulde instruktører.

Kubricks unikke visuelle fortællinger med stærkt kontroversielle temaer, hans detaljerigdom i design og scenografi samt hans musikalske indsigt, giver helstøbte og ikoniske værker, der til stadighed udgør en væsentlig kilde til inspiration for filmskabere og fans verden over. Han efterlod sig en imponerende filmarv, og hvis man kan tale om at løfte det filmiske udtryk til olympiske højder, så er der næppe nogen, der fortjener karakteristikken mere end mesterinstruktøren og pioneren Stanley Kubrick (1928-1999).

Akademiet for Talentfulde Unge er så heldige at kunne tilbyde en walk and talk med en af den danske filmbranches vigtigste anmeldere og iværksættere Søren Høy, der er ekspert i Kubricks filmunivers og filmkunst. 

Udstillingen viser alt fra manuskripter med Kubricks noter over brevudvekslinger til kostumer og scenografi samt hjemmevideoer og fotos fra Kubricks personlige arkiv. 

Program:

 • Walk and talk-rundvisning med Søren Høy

Praktik:

Der er ingen forplejning til denne aktivitet. Hvis du ikke kan finde vej eller bliver forsinket, så kontakt Lena på 31 21 52 62.

 

 • Antal deltagere: 22
 • Lærer: SIC
 • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk