Cambridge, Harvard, Oxford, Yale or Minerva?

 
 • Onsdag, 11. april 2018 - 16:30 til 20:00
 • Kantinen, Gladsaxe Gymnasium, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg
 • Tilmelding

  Er du fra årgang 2016 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

  ,

  Er du fra årgang 2018 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

 • Afdeling: - København Gefion - Hillerød - Holbæk - København Nørre G - Næstved - Greve
 • Sidste tilmeldingsfrist: Søndag, 8. april 2018 - 12:00

Vil du studere på et eliteuniversitet? Få vejledning i at søge ind på verdens bedste universiteter.

Hvert år bliver der optaget danskere på verdens bedste universiteter. Ikke desto mindre er der fortsat en masse myter om finansiering, ansøgningsprocesser og studieopholder, der afholder mange fra at søge.

Hvis du drømmer om at læse på et af verdens bedste universiteter, kan du ikke starte for tidligt! Uanset om du ikke har besluttet dig for, hvad eller hvor du gerne vil læse eller allerede er gået i gang med din ansøgning kan Project Access hjælpe dig på vej.

Project Access tilbyder gratis, personlig rådgivning til alle danskere, der drømmer om at læse på et af verdens topuniversiteter. Til dette arrangement stiller Project Access med studerende fra nogle af verdens bedste universiteter samt en admissions tutor fra University of Cambridge, som er klar til at hjælpe med alt fra spørgsmål om SU til personal statements. De afholder workshops med gode råd til dit personal statement/essay, deres personlige tips til admissions tests, forskelle på USA og UK og selvfølgelig deres egne erfaringer med studier i udlandet. 

Om Project Access
Project Access er Danmarks største forening for danske studerende, der læser, har læst eller drømmer om at læse i udlandet. Foreningen repræsenterer danske studerende i udlandet politisk og arbejder til daglig med vejledning af deres mere end 1000 medlemmer. Preject Access kan således hjælpe med alt fra universitetsansøgninger til at finde bolig. Project Access skaber kontakten mellem danske gymnasieelever og andre danskere, der læser på deres drømmeuniversitet.

I år deltager også lederen af Minerva Europe, Lucian Cosinschi, som vil introducere til Minerva-uddannelsens opbygning og fortælle lidt om optagelsesprocessen her også. Om Minerva: Minerva er et nyt universitet med base i San Francisco som har haft succes med at opbygge en ny type uddannelse på bacehlor- og masterniveau.

Program:

16:30     Hvorfor skal du læse på et af verdens bedste universiteter?

16:45     Workshoprunde 1: Applying to University in the UK/Dr. Mark King, Admissions and Outreach Officer. 

17:25     Pause

17:35     Workshoprunde 2: Tests og interviews samt at finde den rette uddannelse og universitet v/Amalie Nøddeskou, kommende Oxford-stud.

18:15     Spisepause

18:50     Workshoprunde 3: Minerva Schools at KGI

19:30     Q&A and mingle

20.00+   Tak for i dag - Vi bliver og svarer på spørgsmål, indtil I ikke har flere

 


Hvis du bliver forsinket eller ikke kan finde vej, så kontakt Lena på 31 21 52 62.

 

 • Antal deltagere: 200
 • Lærer: SIC
 • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk