Ølbrygning - hvor svært kan det være?

 
  • Torsdag, 1. februar 2018 - 15:15 til 18:00
  • Institut for Fødevarevidenskab, Lokale A2-83.01, Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C
  • Tilmelding

    Er du fra årgang 2016 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

    ,

    Er du fra årgang 2018 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

  • Afdeling: - København Gefion - Hillerød - Holbæk - København Nørre G - Næstved - Greve
  • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 29. januar 2018 - 12:00

Ølbrygning, Hvor svært kan det være?

Ølproduktion er en glimrende model for al fødevareproduktion. Der kræves mange forskellige faglige kundskaber, fx kemi og biokemi (spiring af bygkorn og nedbrydelse af stivelse), mikrobiologi (gæring, aseptisk tapning og pasteurisering), teknologi som filtrering, pumpning varmeveksling med videre. Derudover kræves kendskab til marketing, logistik og selvfølgelig – gode smagsløg. Læs mere om Institut for fødevarevidenskab her.

Program
Kl. 15.15-15.45 i A2-83.01, Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C
Oplæg om uddannelserne på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet og studiemiljøet ved Jordbrugsøkonomistuderende Lennart Moltke Kæmsgaard

Kl. 15.45-16.00
Pause

Kl. 16.00-18.00 i A2-83.01, Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C
Øvelsen "Ø16: Ølbrygning - hvor svært kan det være?" ved Lektor Henrik Siegumfeldt

Der er ingen forplejning til denne aktivitet. Hvis du ikke kan finde vej eller bliver forsinket, så kontakt xx på xx.

  • Antal deltagere: 30
  • Lærer: SIC
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk