Søg optagelse på ATU

Dit gymnasium spiller en vigtig rolle i indstillingsprocessen. Det er dem, der kender dig og de andre 1. g'ere bedst og derfor kan se, hvem der vil kunne få glæde og fordel af at være sammen med andre vidensentusiaster i talentprogrammet.

I løbet af efteråret, efter I er begyndt på jeres gymnasium, er det lærerne og talentkoordinatorerne, som har ansvaret for at identificere de potentielle ATU-kandidater. Men du kan også med fordel selv henvende dig til talentkoordinatoren, hvis du har mod og lyst på programmet.

Formelt er det rektor, der udvælger en endelig gruppe af kandidater, og indstiller dem til ATU. Oftest sker det i tæt samarbejde med både talentkoordinatorer og faglærerne. Når de udvælger, hvem de indstiller, har de særligt fokus på jeres motivation og jeres vilje til at engagere jer i et forløb over to år. Din deltagelse skal desuden være godkendt af dine forældre (eller din værge).

Dit gymnasium skal indstille til os senest den 1. februar. Ansøgningsfristen vil ligge tidligere på dit gymnasium, så de kan nå at tale med jer om jeres ansøgninger først.

Hvis du er i tvivl om noget, så spørg jeres talentkoordinator. Eller skriv til os.

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk