Oprettet af den 21. januar 2020

Kompetent og erfaren projektleder søges til Akademiet for Talentfulde Unge Øst

- Talentudvikling til grundskoler

Kan du lide at arbejde på et lille sekretariat i rivende udvikling, med mange bolde i luften og høj grad af selvstændighed? Er du udadvendt, struktureret og målrettet? Vil du være med til at videreudvikle og implementere programmer og aktiviteter for Akademiet for Talentfulde Unge? Brænder du for undervisning og udvikling af unge mennesker?

 

Akademiet for Talentfulde Unge Øst søger en kompetent og erfaren projektleder til Junior Talent, som er vores talentprogram til 8. og 9. klasserne. På sigt også for vores nye program for Yngre Talenter.

 

Arbejdet er alsidigt og selvstændigt, med gode muligheder for at skabe udvikling og omfatter bl.a.:

  • Udvikling, koordinering og afvikling af program samt opfølgning på undervisere
  • Projektledelse, herunder udarbejdelse af og opfølgning på projektplaner, budgetter og programdrift
  • Indsalg til og koordinering med grundskoler, elever, forældre, og undervisere
  • Optag af elever

 

Hvis du kan svare ja til nedenstående, hører vi meget gerne fra dig. Du har:

  • Relevant uddannelse på kandidatniveau eller lignende
  • Minimum 5 års erfaring med projektledelse fra start til slut, herunder projektplaner, budgettering samt opfølgning
  • Gerne erfaring med undervisning i gymnasie eller grundskoler eller anden relevant erfaring fra undervisnings- og eller børn/ungeområdet

 

Som person er du målrettet, struktureret og kvalitetsbevidst. Du arbejder godt i teams, kan holde mange bolde i luften og er imødekommende og samarbejdsorienteret. Du har et godt overblik, gode analytiske evner, god gennemslagskraft og flair for kommunikation og tal.

 

Ansøgningsfrist

Samtaler vil blive afholdt løbende, så send din ansøgning til therese@talentfuldeunge.dk snarest muligt og senest den 3.02.2020 mrk. ’Projektleder’. Opstart snarest muligt.

 

Kort om os

Akademiet for Talentfulde Unge og Junior Talent er et ekstra tilbud til talentfulde elever i henholdsvis grundskolen og gymnasiet. Vi udbyder talentprogrammer, der byder på faglige udfordringer, personlig udvikling, hjælp til afklaring af studievalg, inspiration til fremtiden og et fællesskab med ligesindede. Vi har i dag i alt 2100 elever årligt på vores talentprogrammer, heraf ca. 900 der følger Junior Talent på ATU Øst. Læs mere her: www.talentfuldeunge.dk.

 

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk