Talent dyrkes på erhvervsskolerne

Torsdag d. 21. marts startede 59 talentfulde erhvervsskoleelever på Akademiet for Talentfulde Unge Øst nye diplomprogram, Erhvervstalenter.

Kom til Åbent Akademi med årets topforskere

Akademiet for Talentfulde Unge Øst inviterer alle nysgerrige og forskningsinteresserede gymnasieelever til Åbent Akademi i samarbejde med Uddannelses- og Forskningsministeriet og Danmarks Frie Forskningsfond.

Struktureret projektleder & programkoordinator til Talentfulde Unge

Akademiet for Talentfulde Unge Øst søger en dygtig og engageret projektleder og programkoordinator til udvikling og koordinering af vores talentprogrammer til de dygtigste gymnasie- og grundskoleelever. Stillingen er et etårigt barselsvikariat.

Dygtig og rutineret administrativ koordinator

Akademiet for Talentfulde Unge Øst søger en dygtig og rutineret administrativ koordinator til at varetage og koordinere administrative opgaver i vores sekretariat.

God vinterferie

Akademiet for Talentfulde Unge Øst holder vinterferie. Vi er tilbage på kontoret mandag d. 18. februar 2019. 

Rigtig god vinterferie!

Talent i DR ULTRA NYT

DRs nyhedsprogram til børn sætter fokus på regeringens talentindsats. De besøger bl.a. Sigrid og Mette fra Hellerup Skole, som begge deltager i Yngre Talenter - se indslaget her

Akademiet for Talentfulde Unge Øst søger friske og dygtige studentermedhjælpere

Vi søger 2 studentermedhjælpere til at løse en række praktiske, administrative og kommunikative opgaver på vores travle sekretariat

Politisk opbakning til talenterne

Regeringen har i dag præsenteret en ny talentindsats, som skal sikre, at alle elever får opdaget og udviklet deres talent.

Akademiet for Talentfulde Unge Øst uddeler Årets Underviserpris ved diplomoverrækkelse

Prodekan og lektor Kristian Cedervall Lauta modtog prisen som årets underviser ved Akademiet for Talentfulde Unge Østs diplomoverrækkelse, og en af Danmarks største erhvervstalenter satte mål, vilje og motivation på programmet, da han fortalte de unge talenter om sin vej til en topposition i en tidlig alder.

Frederiksberg sætter talent på dagsordenen

Sekretariatschef Ellen Smidt-Nielsen var inviteret til Frederiksberg Kommunes Uddannelsesforum

Sider

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk