Det faglige program

Hvad laver man på ATU?

Undervisningen på vores diplomprogram foregår efter skole og i weekender sammen med hundredvis af andre videbegærlige og skarpe unge hjerner og hjerter. I alt 100 obligatoriske timer inkl. en camp, samt mulighed for at vælge en lang række enkeltstående oplæg. 

Programmet består af faglige oplæg, workshops og projektarbejde i samfundsvidenskabelige, naturvidenskabelige og humanistiske fag, samtidig med at vi sætter fokus på personlig udvikling. På vedholdenhed, samarbejde og refleksion, som forudsætning for udvikling af talent. Vi lærer dig, hvordan man søger feedback, ser sig selv med kritiske øjne og oplever modgang som en mulighed for udvikling. 

Derudover giver vi dig en række studieværktøjer, du kan tage med dig videre i uddannelsessystemet. Det gælder f.eks. præsentationsteknik samt planlægning og disponering af større opgaver - kort sagt, hvordan man producerer viden i stedet for at reproducere den. Vi hjælper dig med at se, hvad der udfordrer og motiverer dig. Og på den måde klæder vi dig på til at træffe fremtidige studie- og karrierevalg. 

Hvert semester består af ét modul, hvor vi stiller skarpt på talentudvikling, et større videnskabeligt modul, der fokuserer på faglige temaer samt ét modul med studieværktøjer. Du vælger mellem forskellige forløb, der sikrer bredden i programmet. 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk