Deltager

Er Akademiet for Talentfulde Unge noget for dig?

Har du evne og lyst til at arbejde ekstra med dine faglige interesser? Er du nysgerrighed og ønsker du at lære mere og blive dygtigere sammen med andre engagerede gymnasieelever? Så er Akademiet for Talentfulde Unge måske noget for dig.

ATU er et 2-årigt program, som starter fra midten af 1.g frem til første semester af 3.g. Undervejs oplever du en række forelæsninger og deltager aktivt i faglige workshops inden for både samfunds-, human- og naturvidenskabelige fagområder. ATU samarbejder med videregående uddannelser, organisationer og private virksomheder, så vi kan tilbyde dig et unikt talentprogram, hvor du får mulighed for at møde nogle landets fremmeste forskere og mest innovative virksomheder.

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, så du får mulighed for at opdyrke nye faglige interesser, men også at dykke dybere ned i relevante problematikker inden for dit eget særlige interesseområde.

Foruden et stærkt fagligt program har vi stort fokus på det sociale samvær, fællesskab og sparring med ligesindede. Hver aktivitet udbydes under hyggelige forhold, og du får her muligheden for at finde nye venner og få dig et stærkt netværk til fremtiden.

Du følger dit normale gymnasieforløb sideløbende med ATUs mange aktiviteter, der som regel finder sted om eftermiddagen og aften. Vi forventer derfor, at du besidder en god portion vedholdenhed og ikke mindst er motiveret for at bruge din fritid på faglige udfordringer.

For at blive optaget på ATU, skal du i første omgang indstilles af rektor på dit gymnasium, og herefter skal du skrive en personlig motiveret ansøgning til ATU.

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk